Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Westra uit voorzorg naar het ziekenhuis

Donderdag 29 augustus 2013

Elite men - Lieuwe Westra heeft uit voorzorg een bezoekje gebracht aan een Spaans ziekenhuis. De renner die op dit moment in de Vuelta rijdt, had de eerste dagen last van ziekte, waardoor hij niet lekker op zijn fiets zat. "Dit was een valse start. Na de reis richting Spanje ben ik ziek geworden en voelde ik me elke dag slechter."

"Ik heb zelfs een dag koorts gehad, maar gelukkig zette dat niet door. Wel werd ik bergop elke dag als eerste gelost", aldus de renner van Vacansoleil-DCM.

Vanochtend bracht de Fries uit voorzorg een bezoekje aan het ziekenhuis. "Ik heb vanochtend even bloed laten prikken. Niet dat ik me zorgen maak, maar je wilt toch weten wat er aan de hand is. Puur ter controle. Tijdens de Eneco Tour had ik nog nergens last van namelijk. Ik hoop de komende dagen steeds wat te verbeteren en ben dan ook blij dat er twee vlakkere ritten op het programma staan", besloot de renner die volgend jaar voor Astana uitkomt.

Afgelopen Tour de France kwam Westra ook al niet lekker uit de verf. De renner had toen nog te veel last van een valpartij in de Dauphiné. 

Foto (c). SportfotoEerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl