Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Allinq-IJsselstreek investeert in ervaring

Maandag 30 september 2019

Elite men - Allinq-Krush-De IJsselstreek heeft er in 2020 twee ervaren krachten bij. Zowel Mitchell Mulhern (28) als Jarno Gmelich Meijling (30) reden lang op continentaal niveau.

De op de Veluwe wonende Australiër Mulhern reed voor De Rijke en Delta en ook voor Australische en Aziatische continentale teams. Hij was in 2013 onder andere derde in de proloog van Olympia's Tour.

Jarno Gmelich Meiling droeg de shirts van onder anderen Team Piels en Metec. Vorig jaar droeg hij het tricot van De Volharding. In zijn loopbaan won hij ritten in de Mainfranken Tour en de Volta ao Alentejo. Ook de Ronde van Limburg was in 2017 voor hem.

"Beide renners brengen veel ervaring met zich mee om ons te helpen een nieuwe stap vooruit te zetten na een supergeslaagd seizoen, maar zij hebben beiden ook zelf nog de nodige ambities. Bovendien zijn zij een toegevoegde waarde in de ploegentijdritformatie. We verloren afgelopen zaterdag het NCK in Dronten met vier seconden en zijn erop gebrand komend jaar wél te winnen. Deze renners kunnen ons daarbij helpen."

Foto: © Sportfoto

 


Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl