Inez Beijer naar Biehler Pro Cycling

Maandag 07 oktober 2019

Women - De 23-jarige Inez Beijer uit Driel maakt volgend jaar bij Biehler Pro Cycling haar debuut bij een UCI-ploeg. Beijer is na Laura van Regenmortel en Maike van der Duin de derde aanwinst die door de Nederlandse UCI-formatie voor het komende wielerseizoen wordt gepresenteerd.

Beijer is een relatieve laatbloeier, maar sinds ze zich in 2017 serieus op het wielrennen is gaan richten heeft ze een sterke ontwikkeling doorgemaakt. Dit jaar reed ze haar meeste wedstrijden dit jaar in het tenue van de eliteploeg, maar ook als gastrenster bij Biehler Pro Cycling liet ze zich opmerken met haar vechtersmentaliteit. Zo maakte ze tijdens de Tour de Bretagne indruk door mee te gaan in een lange ontsnapping. “Naast mijn overwinning in het Districtskampioenschap Tijdrijden Midden was die wedstrijd een van mijn hoogtepunten van het seizoen. Ik houd ervan om aan te vallen en ik hoop dat nog veel vaker in UCI-wedstrijden te doen.”

Vol ambitie kijkt Beijer vooruit naar haar eerste jaar bij een UCI-ploeg. “Volgend seizoen hoop ik mezelf te ontwikkelen tot een renster die mee kan doen op UCI-niveau, vooral in de heuvelachtige wedstrijden en bergop. Daarnaast wil ik het team helpen om mooie prestaties neer te blijven zetten."

 

 


Eerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl