Lotto-Soudal strikt Teuntje Beekhuis

Zaterdag 26 oktober 2019

Women - Lotto Soudal Ladies heeft zich voor komend jaar versterkt met Teuntje Beekhuis. Deze 24-jarige Nederlandse reed al voor Parkhotel Valkenburg en Biehler.

In het shirt van de laatste formatie behaalde ze dit jaar onder andere de twaalfde plaats in de Erondegemse Pijl, de twaalfde plaats in de zesde etappe van de Tour Cycliste Feminin de l’Ardèche en de zevende plaats in de tweede rit van de Vuelta a Burgos.  

Teuntje Beekhuis: “Ik nam in 2018 deel aan een talentendag die georganiseerd werd door Parkhotel Valkenburg. De ploeg bood me achteraf een stagecontract aan. Ik had bij het aanvragen van mijn licentie nooit gedacht dat alles zo snel zou veranderen en dat ik in 2020 voor een team als Lotto Soudal zou rijden. Met deze transfer zet ik alweer een stap vooruit. Ik hoop me binnen het team verder te kunnen ontwikkelen. Ik wil me heel graag toeleggen op het klimwerk. Afgelopen jaar heb ik gemerkt dat mijn sterktes daar liggen. Ook toen fietsen nog louter een hobby was, voelde ik al dat lastigere parcours me goed afgingen en bovendien vond ik het altijd al leuk om doen. De Giro Rosa en Amstel Gold Race zijn mijn droomwedstrijden.”

Foto: © SportfotoEerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl