Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Bol: 'Al is het een minimumcontract, ik teken'

Dinsdag 03 september 2013

Elite men - Jetse Bol is de enige Nederlander bij Belkin die zijn aflopende contract nog niet verlengd heeft. En dus ziin het onzekere tijden voor de Noord-Hollander. "Al is het een minimumcontract, ik teken", aldus de voormalig winnaar van Olympia's Tour.

"Ik wil heel graag bij Belkin blijven", vertelt Bol tegenover het NoordHollands Dagblad. "Maar de ploeg heeft nog geen ja en geen nee gegeven. En andere ploegen hebben ook nog geen concrete belangstelling getoond."

Maar ondertussen kregen zijn Nederlandse ploeggenoten wel een nieuw contract aangeboden. "Ik baal er wel van, maar weet dat ik niet de eerste renner in de  hiërarchie ben om bij te tekenen. De ploeg moet keuzes maken en de focus ligt niet meer alleen op Nederlanders."

"Ik heb nog nooit eerder in deze situatie gezeten. Tot nu toe ging het met mij altijd voor de wind en heb ik mij nooit druk hoeven maken over een contract. Nu is er gewoon een overschot aan renners. Veel renners krijgen minumuncontracten aangeboden, terwijl ze in het verleden voor het viervoudige in de rondte reden. Als ik een minumumcontract krijg aangeboden, teken ik", vervolgt Bol.

"Zelf denk ik nog niet te veel na over een leven zonder wielrennen. Ik ben te jong en ambiteus om afgeschreven te worden", besluit de Noord-Hollander tegenover het NoordHollands Dagblad.

Foto (c). SportfotoEerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl