Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Futurumshop.nl en Zannata fuseren in 2014

Woensdag 04 september 2013

Women - Heidi van de Vijver gaat vanaf 1 januari leiding geven aan een nieuwe Nederlands-Belgische vrouwenformatie, die op een Nederlandse licentie gaat rijden. De oud-winnares van de Ronde van Vlaanderen en de Tour van de Europese Gemeenschap (de opvolger van de Tour Féminin) wordt dan namelijk ploegleidster van Team Futurumshop.nl-Zannata.

De ploeg zal als internationaal (UCI-)vrouwenteam de weg op gaan en een programma rijden dat onder meer alle Europese wereldbekerwedstrijden zal behelzen. De kern van de ploeg zal grotendeels bestaan uit rensters van de huidige formaties Futurumshop.nl en Cyclelive-Zannata en twaalf rensters bevatten.

Samenstelling

Zeker is dat de volgende rensters deel uit gaan maken van de ploeg: Annelies van Doorslaer, Latoya Brulee, Annelies Dom (België), Karen Elzing, Janine van der Meer, Mascha Pijnenborg en Anouska Koster (Nederland). Er wordt met de andere rensters van de beide teams nog gesproken over een eventueel contract. Danielle Lissenberg-Bekkering, die als manager verbonden zal zijn aan de nieuwe ploeg, is blij met de samenwerking met ploegleider Heidi van de Vijver en haar sponsor Zannata. “Door de samenvoeging ontstaat er een goed georganiseerde ploeg waarin programma, begeleiding en materiaal zeer goed zijn geregeld.  Voor onze hoofdsponsors Futurumshop.nl en Zannata betekent dit dat deze  bedrijfsnamen nog beter en professioneler worden uitgedragen  in 2014.“

Foto: © SportfotoEerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl