Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Slotetappe Olympia's Tour in Achterhoek

Vrijdag 07 februari 2020

Elite men - Borculo wordt start- en finishplaats van de slotrit van Olympia's Tour.

Op zondag 22 maart staat een etappe van 161 kilometer op het programma. De renners leggen in deze slotrit drie ronden van 54,4 kilometer af door de Achterhoek.

Na de start in Borculo worden Noordijk, Neede, Eibergen, Beltrum en Ruurlo aangedaan. De start is om 12 uur aan de Needseweg in Borculo voorzien. Daar wordt de finish van deze etappe om 15.42 uur verwacht.

Olympia's Tour is de oudste etappekoers van ons land. Renners als Servais Knaven, Arie Hassink en Cees Priem prijken op de erelijst. Maar ook de huidige profs Cees Bol, Pascal Eenkhoorn, Nederlands kampioen Fabio Jakobsen en Dylan van Baarle schitterden nog niet zo lang geleden in deze wedstrijd, waar renners zich al decennia lang in de spotlights bij de profs weten te rijden.

Wethouder Anjo Bosman van de gemeente Berkelland is blij met de komst van een aansprekend wielerevenement. “We zijn als gemeente trots dat één van de oudste wielerrondes van Nederland haar laatste etappe van de editie 2020 bij ons in de gemeente organiseert. De ronde doet verder Wijster (VAM-berg), Beuningen en Steenwijkerland aan. De laatste etappeplaats wordt binnenkort bekend gemaakt.

Foto: © Sportfoto

 

 Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl