Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Ligthart tekent voor twee jaar bij Lotto-Belisol

Vrijdag 06 september 2013

Elite men - De geruchten hingen al een tijdje in de lucht, maar nu is het dan ook definitief bevestigd. Pim Ligthart rijdt in 2014 voor Lotto-Belisol. De Noord-Hollander, nu nog uitkomend voor Vacansoleil-DCM, heeft een contract getekend voor twee seizoenen. "Lotto-Belisol sprak me meteen aan."

"Ik kom graag in België om te koersen, het wielrennen leeft er echt. Het wordt zeker spannend om nieuwe mensen te leren kennen, het zal mijn tweede profploeg zijn en ik kijk er naar uit."

"Ik heb al aangetoond dat wanneer ik met een selecte groep aan de meet kom, ik het werk kan afmaken. Wat de toekomst betreft wil ik graag een rol spelen in het voorjaar en in kleinere etappekoersen, genre Ronde van Denemarken, Ster ZLM Toer of Ronde van Wallonië, waar ik in 2012 derde werd in de eindstand. Mijn favoriete wedstrijden zijn de kampioenschappen, ik presteer altijd goed op het NK."

"Ik ben al één keer Nederlands kampioen geworden en dat zou ik graag nog eens overdoen. Ik kijk er ook naar uit mijn bijdrage te leveren in functie van renners als Tony Gallopin en Jürgen Roelandts in de voorjaarsklassiekers of bij de sprints van André Greipel."

Foto (c). Sportfoto



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl