Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Chloe Hosking verslaat Wild in Ladies Tour

Zaterdag 07 september 2013

Women - Chloe Hosking heeft de vijfde etappe van de Boels Rental Ladies Tour gewonnen. De Australische won in het Brabantse Veen na 120 kilometer de massasprint. Hosking liet tweevoudig ritwinnares Kirsten Wild (tweede) en Shelley Olds(derde) achter zich.

De Duitse Trixi Worrack - aan de leiding sinds de door haar team Specialized gewonnen ploegentijdrit - gaat zondag als leidster de slotetappe van de Holland Ladies Tour in. De Duitse hoopt na drie tweede plaatsen nu de eindzege binnen te halen in de Ladies Tour. ,,Tot nog toe is het goed te controleren geweest, maar in Limburg wordt het zwaar. Ik hoop dat ik dan stand kan houden op dat heuvelachtige parcours."

Blijven geloven

Dagwinnares Hosking wist in Veen Wild net voor de streep te passeren. ,,Zo zie je maar dat je als sprintster altijd in je kansen moet blijven geloven. Kirsten liet deze week opnieuw zien dat ze één van de snelste vrouwen van het peloton is, maar ik weet dat ik haar op een goede dag kan verslaan. Dat was dus vandaag en gelukkig maar,  want het was alweer te lang geleden.Wild ging iets te vroeg de sprint aan en dat gaf me de gelegenheid om er nog langs te komen." 

Foto: © Sportfoto.nl

 



Eerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl