Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Bram Imming en Rozanne Slik winnen op Ameland

Zaterdag 07 maart 2020

Offroad - Bram Imming bij de mannen en Rozanne Slik bij de vrouwen hebben de elfde editie van de Duin- en Strandcross van Ameland op hun naam geschreven.

Bram Imming (Team Imming) kreeg Bram Rood (KMC) en Wim Verdonk (Team Imming) mee op het podium. Rozanne Slik nam vanaf de start in het 8 kilometer lange rondje nabij het Vakantiepark Klein Vaarwater in het duingebied op Ameland, dat vier keer moest worden afgelegd, meteen afstand van de overige vrouwen. De crosser van Team KMC zag Marlies Vos (tweede) en de Friezin Isa Looienga terug op het podium. ‘’Ik reed samen weg met Bram Rood, waarna ik bij het eerste keerpunt op het strand met de harde wind in de rug een gaatje sloeg. Het was nog heel ver en dacht dat Bram terug zou komen. Ik viel ondertussen niet stil en zag dat het gaatje groter was geworden. Ik ben vervolgens halverwege vol doorgereden. Het was bovendien een leuke race met een mooi zonnetje’’, aldus analyseerde Bram Imming, die op 19 april in Wales zijn laatste strandrace zal rijden in de Battle on the Beach Llanelli, zijn winnende race.

Foto: KMC

Uitslag 11e Duin- en Strandcross van Ameland: 1. Bram Imming (Egmond-Binnen), 2. Bram Rood (Broek op Langedijk), 3. Wim Verdonk (Egmond aan den Hoef), 4. Bob Maas (Hippolytushoef), 5. Martin Schuttert (Burgum), 6. Omar Koudijs (Laren), 7. Martin Mijnten (Hoevelaken), 8. Marc Hulzebos (Den Helder), 9. Bart Kortleve (Havelte), 10. Ruben Kortleve (Havelte). Vrouwen: 1. Rozanne Slik (Bergen N-H), 2. Marlies Vos (Aalden), 3. Isa Looienga (Drachten), 4. Diana Ligthart (Alkmaar), 5. Vica van Veen (Assen).

 

 

 

 

 

 

 

 

 Eerder...

Offroad Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl