Nederlandse vrouwenploegen voor Drentse wedstrijden

Dinsdag 10 maart 2020

Women - Team Sunweb en Parkhotel Valkenburg hebben hun selecties gereed voor de wedstrijden Drentse 8 en de Ronde van Drenthe.

In de Drentse 8 rijdt Sunweb met Julia Soek, Susanne Andersen, Leah Kirchmann, Anna Henderson, Franziska Koch en Pernille Mathiesen. In de Ronde van Drenthe zijn Koch en Soek opnieuw van de partij, maar dan in gezelschap van Floortje Mackaij, Pfeiffer Georgi, Alison Jackson en Coryn Rivera.

Bij Parkhotel rijden in de Drentse 8: Karlijn Swinkels, Romy Kasper, Nina Buysman, Anouska Koster, Esther van Veen en Marit Raaijmakers

Ronde van Drenthe: Demi Vollering, Anouska Koster, Lorena Wiebes, Femke Markus, Amber van der Hulst en Romy Kasper

De mannen van Sunweb treden aan met onder anderen Joris Nieuwenhuis, Enzo Leijnse en Casper van Uden.

Boels-Dolmans heeft voor de Drentse 8 al een sterrenensemble samen gesteld met Chantal Blaak, Anna van der Breggen, Amy Pieters, Lonneke Uneken, Jip van den Bos en Jolien D'hoore. Deze rensters rijden ook de Ronde van Drenthe. Daarin was bijvoorbeeld Van der Breggen aanvankelijk niet voorzien.

CCC-Liv rijdt de Drentse 8 met de Nederlandse vrouwen Jeanne Korevaar, Sabrina Stultiens en Riejanne Markus. Aurelo Nerlo, Marta Lach en Valerie Demey zijn ook van de partij.

Foto: © SportfotoEerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl