Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Kanjers voor Kanjers voert verjonging door

Donderdag 12 maart 2020

Elite men - Het Sensa-Kanjers voor Kanjers Cyclingteam is dit jaar fiks verjongd. De ploeg werd woensdag gepresenteerd.

Zo stopte voormalig EZC-kampioen Mark Schreurs en stroomde Wiebe Scholten door naar Vlasman. De ook al jonge Gijs Leemreize verkaste naar Jumbo-Visma DT.

De ploeg telt zeven nieuwe gezichten. Bekendste nieuwkomer is Beau Duvigneau uit Zutphen. De 24-jarige coureur komt over van de continentale formatie Vlasman en staat bekend om zijn aanvalslust. Daarnaast versterken zes beloften de ploeg: Sammy Berkelder, Kars ten Boske, Rick Hezeman, Christiaan Lubbers, Matthijs Varweg en Olav Wallinga.Routiniers Rens te Stroet en Jasper Hamelink zorgen voor de broodnodige ervaring.

In 2020 bestaat de Achterhoekse formatie uit vijf elite-renners en vijftien beloften. Marc Janssen zegt namens het team: “De ontwikkeling van talent uit de regio is één van de belangrijkste speerpunten van onze ploeg. Daar sluit deze selectie uitstekend bij aan, want de samenstelling is jonger dan ooit. Met een combinatie van zorgvuldige begeleiding en een passend wedstrijdprogramma geven we ze de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen.” 

Foto: © Sportfoto - Dick SoepenbergEerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl