Jubileumeditie Luba Classic naar 2021

Vrijdag 03 april 2020

Women - De organisatie van de Luba Ladies CLassic Noordwijk heeft besloten om de jubileumeditie te verplaatsen naar 2021.  

De organisatie deelt mee: "Veel van onze trouwe en vaste sponsoren worden op dit moment hard geraakt. Wij zijn van mening dat het ongepast is om onze sponsoren de komende periode te vragen een bijdrage te leveren voor de organisatie van de 25e editie van de Luba Ladies Classic Noordwijk,  bovendien is het tijdspad van de opgedragen maatregelen een grote onzekerheid wat het organiseren bemoeilijkt.  

Met veel pijn in ons hart hebben wij daarom besloten om de Luba Ladies Classic Noordwijk dit jaar te annuleren en ons verder voor te bereiden om de 25e editie van de Luba Ladies Classic Noordwijk in 2021 te organiseren. 

Wij excuseren ons naar de rensters, begeleiding en supporters voor het annuleren van de koers omdat wij al die jaren met de Ladies Classic Noordwijk, het vrouwen wielrennen naar een hoger plan wilde brengen en wij deze beslissing moeten nemen.  

Wij dank onze sponsoren en alle vrijwilligers voor het vertrouwen en hopen samen de editie van 2021, veel kleur te geven. 

We leven mee met families en vrienden die door het Covid 19 virus hun dierbaren hebben verloren en wensen hun veel sterkte toe."

Foto: © Sportfoto

 Eerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl