Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Arno Wallaard Memorial niet dit jaar

Maandag 06 april 2020

Elite men - De Arno Wallaard Memorial vindt dit jaar definitief niet plaats.

Nadat de wedstrijd, die voorzien was in april, was geschrapt als gevolg van de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus, maakte de organisatie bekend te willen kijken naar een andere datum. Dat is niet gelukt.

Dit betekent dat de Holland Cup dit jaar wordt gehalveerd, ook de Ronde van Overijssel is naar volgend jaar doorgeschoven.

Voorzitter Arno van der Veen berust in de afgelasting: "Een grote teleurstelling voor ons, maar ook voor de mensen die onze wedstrijd een warm hart toedragen. We waren hard op weg een prachtige wedstrijd neer te zetten met een sterk deelnemersveld. Veel vrijwilligers en sponsors stonden klaar om de polderkoers een succes te laten worden. Veel dank voor hun grote betrokkenheid in de afgelopen tijd. Maar dit alles is ondergeschikt aan de gezondheid van de mensen hier en in de verdere wereld. Daarom hebben we vrede met deze beslissing. In dit opzicht willen we poldercoureur Fabio Jakobsen, een vriend van de AWM, citeren: ‘Er zijn belangrijker dingen dan fietsen.’ "

Foto: © SportfotoEerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl