EPZ Omloop van Borsele komt met retro wielerweekend

Donderdag 16 april 2020

Women - Enkele weken geleden maakte het wielercomité ‘s-Heerenhoek bekend dat de 37ste editie van de EPZ Omloop van Borsele geen doorgang kon vinden vanwege het Corona virus. Om een ieder enigszins tegemoet te komen komt het comité volgende week dan ook met een retro wielerweekend. Alle onderdelen zullen tijdens het weekend aan bod komen. 

"In de afgelopen jaren reden bijna alle grote namen van de huidige wielersport rond in ‘s-Heerenhoek. Het was vaak als talent of het was al als gerenommeerde renners. Op de erelijst prijken onder andere de namen van Kirsten Wild, Mathieu van der Poel en Laura Kenny – Trott. Het weekend zal verder aangevuld worden met achtergrondinformatie over hoe het de talenten van toen verder ging en nooit eerder vertoond beeldmateriaal" vertelt de organisatie.

"Het idee ontstond nadat we als comité hebben nagedacht over de vraag of we nog iets konden betekenen voor alle wielerliefhebbers, vrijwilligers en sponsoren die ons ondersteunen. Via onderling overleg ging het al snel over alle hoogtepunten en was het idee snel geboren. We hopen ook vooral onze sponsoren hiermee tegemoet te kunnen komen, zodat ze ondanks het niet verrijden van de Omloop dit jaar volgend jaar toch weer mee willen doen."

De EPZ Omloop van Borsele retro editie start, zoals de echte wieler driedaagse, op vrijdag 24 april en is tot zondagmiddag 26 april te volgen op de Facebookpagina (wielercomité ‘s – Heerenhoek), Twitterpagina (epzovb) en Instagramaccount (epzovb). 

Het voorlopige programma: 

Vrijdag 24 april:

Tijdrit junior vrouwen editie 2015

Tijdrit Elite vrouwen editie 2016

 

Zaterdag 25 april:

Tweede etappe junior vrouwen editie 2010

Elite vrouwen editie 2012

 

Zondag 26 april:

Derde etappe junior vrouwen editie 2013

Junior heren editie 2012

Foto: © SportfotoEerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl