Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Van der Haar tot einde winter bij Rabobank Development Team

Dinsdag 10 september 2013

Elite men - Lars van der Haar blijft tot het einde van deze veldritwinter bij het Rabobank Development Team. De renner uit Woudenberg heeft dat bekend gemaakt op een voorstelling van de ploeg in 's-Hertogenbosch. De Nederlands kampioen veldrijden is in onderhandeling met Argos-Shimano om na afloop van de winter daar te gaan rijden.

"Het is nog geen uitgemaakte zaak dat ik bij Argos-Shimano ga rijden, maar we voeren goede besprekingen en ik denk dat we eruit komen. Mocht dat niet zo zijn, dan kan ik ook bij dit team blijven. Maar ik wil me er nu niet te druk over maken, het veldritseizoen komt eraan, want ik begin zondag al in Erpe-Mere."

Expertise

Volgens Van der Haar is een overgang naar de ploeg van Iwan Spekenbrink een logische stap. ,,Ik denk dat het goed is om in een dergelijke professionele omgeving aan de slag te gaan, waar men ook weer met andere expertise naar mij als crosser gaat kijken. Het is niet alleen een financiële beslissing." Het wordt zeker geen combinatie van weg en veld. ,,Ik ben een crosser en dat blijf ik. Deze zomer heb ik veel gereden tussen de profs en toen is me opnieuw duidelijk geworden dat ik het maar beter in het veld kan blijven zoeken."

Archieffoto: © Sportfoto



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl