Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Wielerweekend Gilze gaat niet door

Donderdag 23 april 2020

Elite men - Het JRTD Wielerweekend Gilze gaat niet door. Na de bekendmaking dinsdag door de regering dat ook de komende tijd rekening gehouden moet worden met sterke beperkingen in verband met het coronavirus, is het volgens de organisatie niet verantwoord het evenement te organiseren.

"Door het verlengde verbod op evenementen tot 1 september, was het oorspronkelijke weekend van 27 en 28 juni sowieso niet meer opportuun en verschuiving naar een datum later in het jaar, is met alle onzekerheden niet realistisch en haalbaar."

Komende zomer in Gilze dus geen ploegentijdrit, criterium en de Midden-Brabant Poort Omloop. Deze internationale wegwedstrijd (Men Elite UCI 1.2) zou op 28 juni het slotstuk zijn van de Holland Cup. Nadat eerder al de Arno Wallaard Memorial en de Ronde van Overijssel werden geannuleerd, gaat ook dat helaas niet door. Aanstormend talent David Dekker blijft met zijn overwinning begin maart in de Dorpenomloop Rucphen, dit jaar de eerste en enige winnaar in  de Holland Cup reeks. 

De organisatie richt zich op 2021.

Foto: © Sportfoto

 Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl