Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Van Doorn sluit aan bij Giant-Liv

Vrijdag 05 juni 2020

Offroad - Rosa van Doorn, die al als Liv ambassadeur aan Giant store 's-Heerenberg verbonden is, sluit aan bij het Giant Liv Benelux Offroad Team.

Waar de 19-jarige renster uit ’s-Heerenberg al ondersteuning kreeg van Giant/Liv, kan ze door aansluiting te maken een uitgebreider wedstrijdprogramma rijden. Bij het team vindt Van Doorn daarnaast ervaren renners om op terug te vallen, zoals oud-olympiër Bas Peters en Monique Zeldenrust. Leeftijdsgenote Larissa Hartog, die in 2018 Nederlands kampioene bij de junior vrouwen was, is ook één van de renners in het team.

In de mountainbikesport is Van Doorn een nog vrij onbeschreven blad. Ze fietst echter al vanaf jongere jaren op recreatief niveau en nam vanaf 2015 deel aan strandraces. In de cross country en op de marathon liet Van Doorn zich bij haar debuut vorig jaar echter direct zien. “Rosa is een heel mooi voorbeeld van iemand die via één van onze Giant stores als ambassadeur de wedstrijdsport heeft leren kennen en vervolgens stappen maakt”, aldus Jan Weevers, die verantwoordelijk is voor het Giant Liv Benelux Offroad Team. 



Eerder...

Offroad Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl