Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Trainingskamp met familie goed voor Gesink

Donderdag 12 september 2013

Elite men - Met een verdienstelijke vijfde plaats in de Tour of Alberta, keerde Robert Gesink na de Tour de France terug in het peloton. Toch begint morgen pas het echte naseizoen van de Belkin-renner met de Grand Prix Cicliste de Québec. En de klimmer is er dankzij een 'trainingskamp' met zijn familie klaar voor. 

“Na de Tour de France was ik wel even toe aan rust. Ik had heel veel gekoerst. Samen met mijn vriendin en dochtertje heb ik gereisd en ontspannen. Daarna heb ik hard getraind en bleven ze bij me. Het is goed om het fietsen en het gezinsleven te combineren. Omdat ik als wielrenner zo vaak van huis ben, zie ik mijn vriendin en dochtertje niet heel veel.”

In de Tour of Alberta keerde Gesink terug in het peloton. “Het ging lekker en ondanks dat het de hele week vlak was, werd ik toch vijfde. Ik was attent toen het een dag op de kant ging. Dat laat zien dat ik goed in orde ben.” Gesink werd in het verleden al eens tweede en derde in Quebec. In de Grand Prix Cicliste de Montréal (die zondag wordt verreden), was Gesink in 2010 al een keer de beste.

Belkin line-up voor de  Grand Prix Cicliste de Québec en de Grand Prix Cicliste de Montréal:Jack Bobridge, Robert Gesink, Marc Goos, Moreno Hofland, Steven Kruijswijk, Paul Martens, Lars Petter Nordhaug en Tom-Jelte Slagter.

Foto (c). SF/George DeswijzenEerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl