Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Nieuwe collega Camiel van den Bergh

Maandag 13 juli 2020

Offroad - Camiel van den Bergh krijgt bij Creafin-Fristads Kris Wouters als ploegleider naast zich. De bij Telenet-Baloise vertrokken Wouters neemt de plaats van Bart Wellens in.

Kris Wouters vormt met onmiddellijke ingang een tandem met Camiel van den Bergh bij Creafin-Fristads. Wouters was de afgelopen 10 jaar ploegleider bij Telenet-Fidea maar aan die samenwerking kwam in januari van dit jaar een einde. Wouters gaf aan open te staan voor een uitdaging bij een ander veldritteam en ging intussen verder als trainercoach van een tiental individuele atleten, met onder meer Corné Van Kessel, Quinten Hermans en Marthe Truyen. 

Wouters staat bekend als een ploegleider met een passie voor jeugdwerking. Hij werkte bij de junioren met onder andere Wout van Aert, Eli Iserbyt en Quinten Hermans, terwijl hij als ploegleider ook bij de elites resultaten wist te behalen.  

Bij Creafin-Fristads zal hij de coaching en begeleiding van de dames elites en de beloften op zich nemen. Daarnaast zal hij alle beloften van de overkoepelende structuur van de broers Roodhooft begeleiden in de stap naar het profcircuit.  

Camiel van den Bergh: “Er was nood aan iemand zoals Kris. In het verleden is bij ons gebleken dat een tandem prima kan werken en ik was voorstander om opnieuw op die manier aan de slag te gaan, temeer daar ik vanaf nu ook de dames van 777 onder mijn hoede heb. Uitwisselen van ideeën en meningen leidt tot betere resultaten terwijl het anderzijds ook mogelijkheden biedt om bijvoorbeeld trainingsgroepen op te splitsen indien dat nodig is en zo gericht te werken.”  

 Eerder...

Offroad Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl