Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Jumbo-Visma strikt Italiaan Affini

Maandag 03 augustus 2020

Elite men - Edoardo Affini is voor volgend jaar een nieuwe aanwinst van Team Jumbo-Visma. De vierentwintigjarige Italiaan tekent voor drie seizoenen bij de Nederlandse World Tour-formatie.

Affini is bezig aan zijn tweede profjaar bij Mitchelton-Scott en maakt in 2021 de overstap naar Team Jumbo-Visma. De Italiaan veroverde vorig jaar de bronzen medaille op het Europees tijdritkampioenschap in Alkmaar. Affini is de derde aanwinst van Team Jumbo-Visma, nadat eerder Gijs Leemreize en David Dekker werden gecontracteerd.

Sportief directeur Merijn Zeeman ziet voor Affini een belangrijke rol weggelegd binnen de selectie. “Een renner als Affini voegen wij graag toe aan ons team. Edoardo gaat in de klassiekers Wout van Aert bijstaan en hij krijgt een plek in de sprinttrein van Dylan Groenewegen. Daarnaast is hij een getalenteerd tijdrijder. Het team gaat hem zeker helpen om nog beter te worden in die discipline. We denken dat hij met onze begeleiding door kan groeien naar de wereldtop in het tijdrijden.”

Foto: © SportfotoEerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl