Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Gebroken sleutelbeen en excuses Groenewegen

Donderdag 06 augustus 2020

Elite men - style="text-align: justify;">Dylan Groenewegen - die bij de val in Polen gisteren zijn sleutelbeen brak, biedt zijn excuses aan voor de val van Fabio Jakobsen. 

"Ik vind het verschrikkelijk wat er gisteren gebeurd is. Ik kan de woorden niet vinden om te beschrijven hoe erg ik het vind voor Fabio en anderen die zijn gevallen of geraakt. Op dit moment is vooral de gezondheid van Fabio het allerbelangrijkste. Ik denk aan hem, constant.”

Richard Plugge: “Merijn Zeeman en ik hebben Dylan vanmiddag eventjes bezocht in het ziekenhuis, waar hij is geopereerd aan een gebroken sleutelbeen. We hebben hem kort zijn verhaal laten doen. Dylan vindt het verschrikkelijk wat er gebeurd is. Hij was zichtbaar aangeslagen. Ook voor hem telt nu vooral het herstel van Fabio en de anderen die bij deze vreselijke valpartij gewond zijn geraakt. Binnenkort zullen we het voorval uitgebreider met hem bespreken. We zijn met onze gedachten bij de slachtoffers en hopen met heel ons hart op een goed herstel.”

Foto: © SportfotoEerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl