Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Jakobsen werkt komende maanden thuis aan herstel

Dinsdag 18 augustus 2020

Elite men - Fabio Jakobsen is inmiddels thuis en revalideert daar verder na zijn zware val in de openingsrit van de Ronde van Polen.

In een verklaring van zijn team Deceuninck-QuickStep zegt de Nederlands kampioen: "Het was een lastige, donkere periode voor me op de IC, waar ik de angst heb gehad om het niet te overleven. Mede dankzij de organisatie achter de Tour de Pologne en mijn team Deceuninck – Quick-Step kon mijn familie dicht bij mij zijn, wat mij enorm veel kracht heeft gegeven."

"Vorige week woensdag kon ik overgeplaatst worden naar het Leids Universitair Medisch Centrum. Ik werd er op de KNO-afdeling opgenomen en verder behandeld. Stap voor stap kan ik zelfstandiger beginnen te leven. Momenteel ben ik thuis, waar de verwondingen in mijn gezicht en blessures verder kunnen herstellen. Daarnaast moet ik de komende maanden veel rusten vanwege een zware hersenschudding. De komende weken en maanden zal ik nog meerdere operaties en behandelingen ondergaan om letselschade in mijn gezicht te herstellen."

"Via deze weg wil ik iedereen laten weten dat ik enorm dankbaar ben dat ik nog leef. Alle berichten en steunbetuigingen hebben me enorm veel kracht gegeven. Stap voor stap mag ik langzaam naar de toekomst kijken, en ik ga knokken om te herstellen."

Foto: © SportfotoEerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl