Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Renners blijven en vertrekken bij Jumbo-Visma

Dinsdag 01 september 2020

Elite men - Timo Roosen, Lennard Hofstede en Christoph Pfingsten verlengen hun contract bij Jumbo-Visma. Eerder werd al bekend dat Pascal Eenkhoorn twee jaar langer blijft.

Net als Eenkhoorn verlengt ook Roosen met twee jaar. De 27-jarige Roosen is al sinds 2015 aan de ploeg verbonden en heeft het er naar zijn zin. “Dat ik ook de komende jaren bij Team Jumbo-Visma rijd, voelt erg fijn. Van beide kanten bevalt het goed en hopelijk kunnen we de stijgende lijn van de afgelopen jaren ook de komende periode doorzetten.”

Hofstede, die vanaf 2019 bij Team Jumbo-Visma rijdt, is erg blij met zijn verlenging. “Deze ploeg voelt aan als een hechte familie en de waarden van de ploeg komen heel erg overeen met mijn persoonlijkheid. In de komende jaren wil ik mezelf blijven ontwikkelen. Ik hoop onder meer een stap te zetten in het bergop rijden. Daarvoor zit ik bij dit team op mijn plek. Dankzij Team Jumbo-Visma kan ik het optimale uit mezelf halen.” Hofstede verlengt zijn contract eveneens met twee jaar.

Tom Leezer stopt en voor Taco van der Hoorn en Bert-Jan Lindeman is geen plaats meer komend seizoen. Paul Martens en Maarten Wynants maakten al eerder bekend nog paar een paar maanden te koersen in 2021.

Foto: © Sportfoto Timo RoosenEerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl