Demi Vollering naar SD Worx

Maandag 14 september 2020

Women - Demi Vollering rijdt in 2021 en 2022 voor SD Worx, de opvolger van Boels-Dolmans.

De Zuid-Hollandse komt over van Parkhotel Valkenburg, waar ze met name vorig jaar een droomseizoen kende met onder meer een zege in de GP Elsy Jacob en de Giro Dell' Emilia en een podiumplaats in Luik-Bastenaken-Luik.

Dit jaar werd Vollering derde in La Course.

SD Worx werkt hiermee aan de opvolging van Anna van der Breggen en Chantal Blaak, die op korte termijn stoppen als renster en doorgaan als ploegleidster. Lonneke Uneken zou de plek van Blaak moeten opvullen en Vollering die van Van der Breggen.

Bij Parkhotel Valkenburg vertrok eerder sprintster Lorena Wiebes.

Voor komend wielerseizoen zijn Anna van der Breggen, Chantal Blaak, Jolien d’Hoore, Amy Pieters, Lonneke Uneken, Christine Majerus, Demi Vollering, Elena Cecchini, Roxane Fournier en Anna Shackley al vastgelegd door Team SD Worx.

De Zuid-Hollandse wielrenster had nog een doorlopend contract bij Parkhotel Valkenburg voor 2021. In goed overleg hebben beide ploegen een akkoord bereikt over de overstap van Vollering. ,,Ik ben Parkhotel Valkenburg en mijn ploeggenootjes erg dankbaar voor het vertrouwen in de afgelopen jaren. Ik ben ook blij dat het team heeft meegewerkt aan deze overgang”, benadrukt Vollering.

Vorig jaar interviewden we Demi Vollering op het WK in Yorkshire.

Foto: © SportfotoEerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl