Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Willebrord WV heeft elite/beloftenploeg bijna rond

Maandag 21 september 2020

Elite men - Willebrord Wil Vooruit kan de ambitie waarmaken om de talenten uit eigen jeugd te laten doorstromen naar een nieuwe elite/beloftenformatie.

Bram Leerkes, Boris Romers, Mohammad Faisal Izuddin en Ole Veenhuis zullen doorstromen naar de klassiekerploeg van Willebrord Wil Vooruit. Dat de ploeg inzet op de jeugd blijkt nogmaals uit de samenstelling van de ploeg die maar liefst tien eerstejaars beloften telt. Naast de renners uit de eigen junioren ploeg zullen ook Joris Butters, Thomas Day(GBR), Beau van Izerloo, en Stijn van Lohuizen en Markus Skreen Vognild(NOR) deel uitmaken van de ploeg tijdens hun eerste jaar bij de beloften 

Verder zullen ook de beloften Sten Verzijl, Jans Tiggelaar, Roy Hoogendoorn, Anton Dahlblom(SWE, eigen opleiding), Keegan Hornblow(NZL) en Justin Boone deel uitmaken van de ploeg. Zij worden bijgestaan door de ervaren renners Josh Housley(GBR), Jasper van Cant(BEL) en Bas Sitters en de veldrijders Salvador Alvarado, Kelvin Bakx en baanrenner Phillip Heijnen die hun wegprogramma bij de West-Brabantse vereniging zullen afwerken.

Vanuit het professionele circuit zijn onder andere Moreno Hofland, Jan Maas, Dylan Bouwmans en Olav Kooij basis-lid.

Op dit moment is de ploeg nog opzoek naar één ervaren renner die nog iets kan toevoegen aan de ploeg. 

Foto: © SportfotoEerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl