Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Vader en Terpstra starten WB van voren

Woensdag 30 september 2020

Offroad - DDe kersverse crosscountry kampioen van Nederland Milan Vader is de wereldbekercyclusmountainbike tijdens de Cross-country short in Tsjechië begonnen met een dertiende plaats.

De Zeeuw uit de elite-ploeg van KMC-Orbea moest het in het blubberige Nové Město na Moravě in de massasprint onder andere afleggen tegen de ontketende Mexicaanse winnaar José Gerardo Ulloa Arevalo en de Fransen Victor Koretzky en Maxime Marotte.

Nationaal crosscountrykampioene Anne Terpstra (Ghost Factory Racing) besloot de shortrace voor elite-vrouwen onder bizarre weersomstandigheden met een achtste plaats. De Britse Evie Richards mocht de winnaarsbloemen afhalen, gevolgd door de Françaises Pauline Ferrand-Prevot en Loana Lecomte. Sophie von Berswordt (JB Brunex Felt Factory) finishte als vijftiende en Anne Tauber (CST PostNL) passeerde de streep op plaats 28.

Morgen zal in de Tsjechische cyclus van vier WB-wedstrijden de crosscountry voor elite-vrouwen (12.00 uur) en elite-mannen (15.30 uur) worden verreden. (Dan Rolandus)

Foto: © Sportfoto

 Eerder...

Offroad Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl