Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

A BLOC heeft het huiswerk klaar voor 2021

Woensdag 14 oktober 2020

Elite men - Het A BLOC Continental Team heeft komend jaar drie nieuwe renners. Die vervangen een trio coureurs dat besloot de wielersport te verlaten.

Lance Huenders, Niels van der Gracht en Mike Schuch nemen daarmee de plaatsen in van Marco Doets, Wim Kleiman en Maarten de Jonge. De drie nieuwkomers komen over van het Streetjump Team, waarmee A BLOC een samenwerkingsverband heeft.

"We hebben deze samenwerking opgezet om ons ook in de toekomst toe te kunnen blijven leggen op de eigen opleiding van coureurs" zegt teammanager Paul Tabak. Dit jaar was de ploeg succesvol met hun jonge coureurs op het NK Beloften op de VAM-berg. Daar won Stijn Daemen en was Bodi del Grosso derde. Beide renners voerden daarna ook gesprekken met SEG Racing Academy, maar hebben nog een doorlopende overeenkomst bij A BLOC, waardoor ze bij hun huidige team blijven.

Tabak had de ploeg nog aan kunnen vullen met renners van Vlasman en Metec-TKH, die de afgelopen weken op de markt kwamen, maar ging daar niet op in. "Het is een kort seizoen geweest. Je kunt voor geen enkele renner een balans opmaken en dus mocht iedereen blijven die dat wilde. Daar ga ik dan nu niet aan tornen als er interessante coureurs beschikbaar komen. We zijn vooral blij dat we komend jaar weer de weg op kunnen. Onze sponsors kunnen ons ook in deze lastige tijden blijven ondersteunen en daar zijn we ze dankbaar voor."

A BLOC CT 2021: Stijn Appel, Stijn Daemen, Jeen de Jong, Bodi del Grosso, Lance Huenders, Adriaan Janssen, Lars Loohuis, André Luijk, Aden Paterson, Martins Pluto, Mike Schuch, IVar Slik, Rick van Breda, Niels van der Gracht, Mel van der Veekens en Meindert Weulink

Foto: © SportfotoEerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl