Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Visbeek Performance Manager Circus Wanty Gobert

Vrijdag 30 oktober 2020

Elite men - De sportieve directie van Circus-Wanty Gobert wordt met een Performance Manager uitgebreid. De Nederlander Aike Visbeek zal vanaf 2021 deze rol vervullen en samenwerken met de ploegleiding en trainers.

De wielercoach werkte tussen 2013 en 2019 als sportdirecteur bij Team Subweb en werd daarna Academy Director bij SEG Racing Academy. In 2017 had hij een aandeel in de eindoverwinning van tom Dumoulin in de Ronde van Italië. Visbeek brengt de komende jaren zijn ervaring uit de World Tour en het werken met jongere renners mee naar Circus-Wanty Gobert.

Aike Visbeek: "Deze mooie kans om met Circus-Wanty Gobert naar de World Tour te groeien kon ik niet laten liggen. Ik ben ongeduldig om aan dit nieuwe project te beginnen en alle nieuwe gezichten te leren kennen. Met Jan Bakelants heb ik al samengewerkt tijdens mijn jaren bij Team Sunweb, waar de overwinning van Tom Dumoulin een absoluut hoogtepunt was. Ik heb de groei van Team Sunweb vanaf hun eerste jaar in de World Tour in 2013 tot en met de latere successen meegemaakt en denk dat ik met mijn ervaring in de World Tour en als Academy Manager bij SEG Racing Academy mijn steentje kan bijdragen aan de groei van Circus-Wanty Gobert. Het Belgische team straalt ambitie en passie uit en bevat daarnaast ook veel potentieel. Na een zeer succesvol jaar bij de SEG Racing Academy kijk ik nu uit naar de start van het nieuwe seizoen!"

Bij de formatie rijden dit jaar Maurits Lammertink, Danny en Boy van Poppel en Wesley Kreder.

Foto: © SportfotoEerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl