Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Zuid-Holland wil graag weer winnaar in 2021

Maandag 21 december 2020

Elite men - De 67e editie van de Ronde van Zuid-Holland voor elite/beloften zal op zaterdag 27 maart 2021 worden verreden. De vrije wielerklassieker met start en finish op Kijkduin in Den Haag ging dit jaar vanwege de uitbraak van het Corona Covid-19 niet door en werd in maart 2019 vanwege het hevige noodweer gestaakt.

"Het is natuurlijk afwachten in coronatijd, maar als er groen licht wordt gegeven dan gaat deze mooie klassieker gewoon door’’, kijkt organisator Hans Jansen optimistisch de wereld in. "We zitten op enkele vraagtekens (Jumbo-Visma Development Team en SEG Racing Academy, Metec-TKH en Beat Cycling, DR) na met 25 teams helemaal vol. De wielerteams die nog niet hebben gereageerd moeten zich voor deelname voor de sluitingsdatum van 1 januari 2021 gemeld hebben. De Ronde van Zuid-Holland is een vrije klassieker, dus zijn we van 13 naar 27 maart gegaan. Dan zitten we de Top- en Clubcompetitie niet in de weg. Het is in deze moeilijke tijd afwachten, maar we moeten ons wel goed voorbereid hebben als we wel mogen starten. Ik hoop dat het niet voor niets zal zijn’’, aldus Hans Jansen.

Deelnemende teams zijn onder meer de continentale teams van VolkerWessels-Merckx en A Bloc, Rockpalast Matrix uit Duitsland, Dovy Keukens-FCC Cycling Team uit België en de clubteams van HSK Trias/Mooi Jong, Westland Wil Vooruit, NWVGroningen Fila, Dutchfood Valley, Allinq-Krush/IJsselstreek Cycling Team, De Jonge Renner, Tempo-Hoppenbouwers-VIRO, Volharding-Artivelo-Diftar Group, BHST Cycling Team, Willebrord Wil Vooruit en Jan van Arckel Pliegersport Club Team.  (Dan Rolandus)

Foto: © Sportfoto

 

 Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl