Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Loes Gunnewijk blijft Orica-AIS trouw

Maandag 23 september 2013

Women - Loes Gunnewijk heeft haar contract bij Orica-AIS verlengd. De Zwolse rijdt sinds 2012 voor de Australische UCI-vrouwenformatie, waarvoor ze vorig seizoen de Omloop Het Nieuwsblad wist te winnen. Gunnewijk tekende voor twee seizoenen bij.

'Ik ben heel tevreden met deze ploeg, daarom was het geen moeilijke beslissing om te nemen. Ik houd van het familiegevoel hier, waarbij iedereen aanvoelt wanneer er gepresteerd moet worden en wanneer het tijd is om te relaxen. Die combinatie van plezier en presteren spreekt me aan." 

Haar rol zal niet veranderen, verwacht ze. Al zegt haar teammanager dat ze meer ruimte kan krijgen voor eigen succes nu meer Australische rensters ervaring hebben opgedaan in de grote (Europese) koersen. “Ik zal toch wel wegkapitein blijven en de Australische rensters wegwijs maken. Ik zou mijn ploeg graag naar een fllink aantal zeges leiden. Voor mezelf hoop ik op een goed voorjaar. Mijn doelen zijn altijd dezelfde: de voorjaarsklassiekers, de NK's, de Boels Rental Ladies Tour en het WK."   

Foto: © Sportfoto



Eerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl