Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Van der Hoorn blij met kans bij Intermarche-Wanty

Zaterdag 26 december 2020

Elite men - Taco Van der Hoorn is dolblij met de kans die hij bij Intermarché-Wanty krijgt om op WorldTour-niveau te acteren.

Na een gedwongen vertrek bij Jumbo-Visma leek hij bij BEAT twee niveaus lager te moeten rijden, maar toen kwam er een Belgische reddingsboei voorbij. "Mijn doelen en capaciteiten zullen binnen dit team uitstekend tot hun recht komen. Een dienende rol ligt me, maar het zelf op zoek gaan naar de winst intrigeert me evenzeer. De combinatie van beide die me bij deze Belgische structuur aangeboden werd, is een perfecte uitdaging. Ik kijk ook uit naar mijn eerste grote ronde, waar ik met met de typische koersstijl van Intermarché-Wanty-Gobert Matériaux wil tonen!"

Zijn ploegleider Aike Visbeek (eerder SEG) kijkt ook uit naar de samenwerking. "Na zijn doorbraak in 2018 met overwinningen in de Binck Bank Tour en de Primus Classic, deed Taco Van der Hoorn twee jaar ervaring op in de World Tour. Taco is een intelligente en zelfbewuste renner die zorgvuldig zijn seizoen voorbereidt. In het plan dat we samen met hem opgesteld hebben, krijgt hij volop kansen. Na twee jaar in een dienende rol maakt hij een zeer gemotiveerde indruk. Dit in combinatie met  een goede begeleiding, een World Tour programma en deelname aan een eerste grote ronde kan tot de volgende stap in zijn carrière leiden. Taco Van der Hoorn is met 27 jaar een renner met groeimarge en dat profiel past goed binnen de strategie van ons team in volle ontwikkeling."

Foto: © Sportfoto

 

 

 Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl