Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Van Kessel pikt podiumplaats mee in Lille

Zondag 07 februari 2021

Offroad - Corné van Kessel heeft een podiumplek weten te behalen op de besneeuwde ondergrond van de Krawatencross in Lille.

Laurens Sweeck wist zijn tweede zege op rij te behalen en reed een wedstrijd lang voor de anderen uit. Corné van Kessel en Lars van der Haar leken zich te mengen in de strijd om de podiumplaatsen, maar de Utrechter viel terug.

Van Kessel daarentegen hield tot het laatst stand en sprintte moegestreden en blij met zijn podiumstek niet meer met Michael Vanthourenhout voor de tweede plek. 

Van Kessel: "Voor de wedstrijd had ik van het podium een doel gemaakt, ik ben dus uiterst tevreden dat ik erin geslaagd ben! Er was misschien één element dat ik anders kon gedaan hebben om de tweede plaats vast te kunnen houden. Omdat bij een fietswissel kostbare tijd verloren ging, heb ik slechts voor één fietswissel gekozen. Mijn fiets werd naar het einde toe erg zwaar door het vastgevroren ijs en modder. Een tweede keer de materiaalpost binnenrijden was waarschijnlijk optimaler. Maar deze prestatie geeft me in elk geval een boost. Mijn honger voor deze komende twee weken is groot!"

Top 10

Foto: © SportfotoEerder...

Offroad Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl