Vrouwenveld Gent-Wevelgem 2021 compleet

Vrijdag 12 februari 2021

Women - Met SD Worx (de ploeg van wereldkampioene Anna van der Breggen) en Liv Racing (Lotte Kopecky) komen de belangrijkste teams voor Gent-Wevelgem volgens de organisatie van Flanders Classics uit Nederlandse hoek.

Ook Ale’ BTC Ljubljana Canyon//SRAM Racing, Trek-Segafredo, Movistar,  FDJ Nouvelle, Team DSM en Team BikeExchange zijn als Women's'WorldTour-teams present.

Naast deze ploegen verschijnen ook 15 UCI Women’s Continental Teams aan de start. Eén daarvan is Ceratizit – WNT Pro Cycling Team, het team van tweevoudig winnares Kirsten Wild (2013, 2019) en Lisa Brennauer die vorig jaar het laatste plekje op het podium wist te versieren. Ook aan de start: Valcar, Lotto Soudal Ladies, Parkhotel Valkenburg, Team Tibco-SVB AR Monex Women’s Team.

Daarnaast zullen Bingoal Casino–Chevalmeire en Doltcini - Van Eyck  de strijd om de winst aangaan. Net als het nieuwe Jumbo-Visma Team van Marianne Vos en Ciclismo Mundial, het Belgische team dat heel wat topveldrijdsters samen laat koersen op de weg. En ook Multum Accountants Ladies Cycling Team, Team Rupelcleaning, NXTG Racing, Drops–Le Col en Hitec Products zullen deel uitmaken van de jubileumeditie op 28 maart.

Foto: © Sportfoto

 

 

 Eerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl