Finale Omloop Nieuwsblad vrouwen live op TV

Vrijdag 19 februari 2021

Women - Op zaterdag 27 februari wordt de finale van de 16e editie van Omloop Het Nieuwsblad voor vrouwen live op televisie uitgezonden.

Toen Flanders Classics Women vorig jaar in aanloop naar Omloop Het Nieuwsblad z’n presenting partner KPMG voorstelde, werden ook enkele doelstellingen naar voor geschoven om het vrouwenwielrennen aantrekkelijker te maken. "Met de categorieverhoging van de openingsklassieker naar UCI ProSeries zetten we één van die doelstellingen om in concrete actie", zegt Flanders Classics CEO Tomas Van Den Spiegel. "Ook zetten we een tweede doel van ons 3-jarig Closing the Gap plan, namelijk meer media-aandacht, om in daden. Met dank aan Sporza en Proximus zal de vrouwenwedstrijd via livestream te volgen zijn en wordt de finale voor het eerst live op televisie uitgezonden, aansluitend op de wedstrijd van de mannen."

Om de finale van de vrouwen live op televisie uit te zenden, zal het startschot voor de vrouwen dit jaar later weerklinken. Om 13u45 vertrekken ze vanop de Emile Clauslaan in Gent. De aankomst op de Onderwijslaan in Ninove wordt verwacht rond 17u30.  

Foto: © Sportfoto

 Eerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl