Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Piotr Havik fietst 'bloemetje' voor de Zorg

Maandag 01 maart 2021

Elite men - Eliterenner Piotr Havik uit Ammerstol en zijn Westlandse trainingsmaat Jason van Dalen hebben  onlangs een fikse rit van 205 km gemaakt naar de Bollenstreek met begin- en eindpunt Gouda.

Ammerstollenaar Havik spreekt van een ‘bloemetje’ want op de kaart heeft deze tocht de vorm van een tulp. Samen met Koersplaat.nl kwam Piotr op het idee om hier een poster van te maken, deze in te lijsten en cadeau te doen aan Zorgpartners. Omdat zijn moeder werkzaam is bij Thuiszorgteam Bergambacht.

De ingelijste fietsroute werd in ontvangst genomen door Eline Anker, wijkverpleegkundige van de Thuiszorg van Zorgpartners Midden-Holland in de Krimpenerwaard. De actie is uitgebreid met de mogelijkheid om een (kleine) donatie te doen aan dit Thuiszorgteam. Het totaalbedrag kan door de verpleegkundigen verzilverd worden bij Fausto Bikes & Coffee nabij de camping en jachthaven van Schoonhoven.  ,,Dat hebben ze in deze drukke en zware tijd wel verdiend,” zegt de wielrenner van de Beat Cycling Club. ,,Afhankelijk van de hoogte van het bedrag kunnen we de actie breder trekken naar meerdere teams binnen Zorgpartners.” 

De link naar het goede doel 

Foto: © Stephan TellierEerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl