Healthy Ageing Tour bij GCN, Eurosport en Podium.tv

Maandag 08 maart 2021

Women - De Healthy Ageing Tour voor elite-vrouwen is van 10 tot en met 12 maart live en in samenvatting online en op TV te volgen over de hele wereld. Dit is te danken aan de grote groep wielerliefhebbers die hebben gedoneerd aan de crowdfundingsactie, aan een anonieme weldoener en aan de bereidwillige medewerking van Eurosport x GCN.

Eurosport x GCN is Official Broadcaster en Official Partner van de Healthy Ageing Tour 2021 en zal de etappes dagelijks live uitzenden via onder andere de Eurosport App en GCN+. Bovendien gaat Eurosport Nederland een groot sportpubliek bedienen door uitgesteld live dagelijks het laatste uur van de wedstrijd te tonen. Dat doet men direct volgend op de live-uitzending van de Tirreno Adriatico (WorldTour Mannen). Ook op de sites van Podium.TV en Dagblad van het Noorden (DVHN.nl) zijn de livebeelden te zien

"De Healthy Ageing Tour steekt al jaren haar nek uit voor het live uitzenden van vrouwenwielrennen. De kosten voor de tv-productie liggen elk jaar bij ons als organisatie. Het organiseren van een coronaproof evenement was al een uitdaging op zich, zeker financieel. Daarom was het noodzakelijk om een beroep te doen op het publiek. We zijn dankbaar voor de ondersteuning van alle genoemde partijen in een jaar waarin het budgettair niet haalbaar was om de uitzendingen uit eigen middelen te betalen. Dankzij de toezeggingen kan een wereldwijd publiek kennis nemen van de prestaties van rensters uit de beste wielerteams uit de wereld. En kan Noord-Nederland zich als actieve regio opnieuw op de kaart zetten" laat de organisatie weten.

Foto: © SportfotoEerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl