Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

VolkerWessels mikt op start seizoen in mei

Woensdag 17 maart 2021

Elite men - De ploegvoorstelling van VolkerWessels is normaal goed bezet, maar dit keer presenteerde de Twents-Sallandse continentale formatie zich virtueel.

Ploegleider Allard Engels gaf aan de renners goed gemotiveerd te kunnen houden, maar voorlopig ontbeert hij koersen op de kalender van de ploeg. "We gaan nu uit van een start in mei. De Ronde van Overijssel staat nog als eerste koers op de kalender en dan is dan ook ons mikpunt. De renners zijn gemotiveerd om er iets van te maken dit jaar. We hebben een sterke ploeg, ambitieuze sponsors en een mooi programma. Het is jammer dat er niet gekoerst kan worden. Maar als ik moet kiezen tussen nu een koers en over zes weken pas weer, kun je misschien beter in de situatie zijn dat je echt kunt toeleven naar een nieuw startpunt."

De ploeg blijft ambitieus om in de toekomst een stap naar pro continentaal te zetten. "We willen dat stapje voor stapje opbouwen. Daar hoort ook een steeds beter programma bij. We zijn er dan ook op gebrand om in de buitenlandse koersen die we rijden, ons ook nadrukkelijk te tonen. Zo kunnen we startrecht afdwingen in steeds meer koersen."

De ploeg heeft twee nieuwkomers: Bas van der Kooij en Roel van Sintmaartensdijk. Verder leunt men op routiniers als Coen Vermeltfoort en peter Schulting en renners die zich in de clubcompetitie al onderscheidden zoals Max Kroonen, Robin Blummel en Timo de Jong (foto).

Foto © Sportfoto



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl