ZLM Verzekeringen naamsponsor Omloop der Kempen

Donderdag 01 april 2021

Women - Vanaf nu heet de internationale vrouwenkoers in Veldhoven ZLM Omloop der Kempen Ladies. De organisatie van deze wielerkoers voor vrouwen, die onderdeel uitmaakt van de KNWU Topcompetitie, heeft verzekeraar ZLM als naamsponsor aan zich weten te binden.

"Als wedstrijdorganisator zijn we altijd op zoek naar partijen die zich voor langere tijd willen verbinden aan onze wielerwedstrijden" zegt Henry van den Biggelaar als voorzitter van ODK. "Zo hebben we al jaren een optimale samenwerking met SIMAC voor onze internationale mannenkoers. Maar ook partijen als Groenen Groep, Beukers Autoschade, Hoevenaars Sign Industries, maken het voor ons mogelijk al ruim 70 jaar een koers van topformaat neer te zetten in de Brabantse Kempen."

"We zijn blij dat we aan dit mooie rijtje sponsoren nu ook ZLM Verzekeringen kunnen toevoegen." Deze verzekeraar is al jaren een vertrouwde partner in het wielrennen als naamgever van de ZLM Tour, een meerdaagse wedstrijd in de UCI Pro Series. Zij zochten meer aansluiting met de breedtesport van het wielrennen en de Omloop der Kempen kan dat leveren door naast de internationale wedstrijd voor mannen en vrouwen ook in hetzelfde weekend ruimte te bieden voor junioren, nieuwelingen, amateurs en een grote toertocht door de Kempen. 

De ZLM Omloop der Kempen Ladies staat op de planning voor zaterdag 3 juli. Normaal staat deze koers altijd in het derde weekend van mei op de wielerkalender, maar de organisatie is echter al in een vroeg stadium in overleg gegaan met de Gemeente, Provincie, Politie en met de KNWU om vanwege de huidige Covid-19 beperkingen een datum te zoeken die later in het seizoen op de planning staat. En dat is gelukt met zaterdag 3 juli. "De aanmeldingen voor deelname stromen binnen, naast de top van het Nederlandse vrouwenwielrennen hebben zich ook al ruim tien buitenlandse wielerploegen gemeld."

Foto: Theo van SambeekEerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl