Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Etappeschema ZLM Tour is rond

Vrijdag 16 april 2021

Elite men - Het etappeschema voor ZLM Tour is rond. De wedstrijd beweegt zich dit jaar eerst twee ritten in Zeeland, daarna wordt Limburg aangedaan en de slotdag staat gepland voor Brabant.

Woensdag 9 juni: Sprintronde Kapelle 100,9 km

Donderdag 10 juni: Veere – Goes 195,4 km

Vrijdag 11 juni: Eindhoven – Buchten 175,3 km

Zaterdag 12 juni: Valkenburg – Valkenburg 178,6 km

Zondag 13 juni: Made – Rucphen 159,3 km 

“De ZLM Tour is al jaren dé ideale voorbereidingskoers voor sprintersploegen richting de Tour de France. Het is geweldig mooi dat de ZLM Tour dit jaar te gast mag zijn in deze plaatsen. De vijf etappes bieden veel kansen voor de sprinters. Al weet je natuurlijk nooit van tevoren hoe de koers exact gaat verlopen en hoe het algemeen klassement eruitziet voor de start van de laatste etappe" zegt koersdirecteur en voormalig topsprinter Jean-Paul van Poppel.

Hubèr Rentmeester van ZLM Verzekeringen is eveneens blij met de etappeplaatsen voor de ZLM Tour 2021. “Wij richten ons als verzekeringsmaatschappij op Zeeland en Brabant. Daarom zijn wij er trots op dat een groot deel van het parcours van de ZLM Tour ook door deze provincies loopt. De wielersport leeft enorm in de verschillende gemeentes en zien dat ook terug in de grote belangstelling voor de ZLM Tour.

Daarnaast is bekend geworden dat MINI-Nederland de officiële mobiliteitspartner van de ZLM Tour 2021 is. “De MINI Countryman, de meest avontuurlijke MINI van dit moment biedt bijzonder veel ruimte en comfort, waardoor de samenwerking perfect past bij het avontuurlijke karakter en het spannende verloop van de koers.” Aldus Joost ter Meulen, Business Manager bij MINI Nederland.

Foto: Sportfoto

 

 

 Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl