Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Belkin verlengt contracten Martens, Garate en Bol

Zondag 29 september 2013

Elite men - Het Belkin Pro Cycling Team heeft de contracten van Paul Martens, Jetse Bol en Juanma Garate verlengd. De Duitser tekende voor twee jaar bij, de Spanjaard en Nederlander voor één seizoen.

“Jetse heeft de afgelopen twee jaar in de schaduw van de kopmannen goed werk geleverd en duidelijk stappen gemaakt”, aldus ploegleider Nico Verhoeven. “We zijn heel tevreden over zijn inzet en manier van koersen. In de voorjaarsklassiekers en in augustus in Noorwegen heeft hij een heel hoog niveau gehaald. Jetse is in de klassiekers en lastige eendagskoersen een ondersteunende coureur, maar staat ook in etappekoersen en in de sprinttrein zijn mannetje. Bovendien kan hij een koers zelf afmaken. Hij ontwikkelt zich nog steeds en we verwachten dat hij volgend jaar weer van toegevoegde waarde zal zijn voor de ploeg.”

Trots

Bol is trots dat hij ook volgend jaar in het groen, zwart en wit van het Belkin Pro Cycling Team mag koersen. “Ik ben super blij. Ik wilde echt bijtekenen, want ik heb absoluut geen reden om weg te gaan. Ik heb het onwijs naar mijn zin in deze ploeg. Ik heb dit jaar stappen gemaakt en hoop die lijn door te trekken. De grote Vlaamse voorjaarsklassiekers spreken mij het meest aan. Ik heb dit jaar goed mijn werk kunnen doen in die wedstrijden en wil op dat gebied doorgroeien.”Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl