Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Wielerploeg Groot-Amsterdam koerst momenteel wel

Zondag 02 mei 2021

Elite men - Wielerploeg Groot-Amsterdam (WPGA) is net terug uit Italië, waar men als clubteam een aantal koersen reed. Ploegleider Arthur van Dam denkt dat met name de continentale teams niet alle kansen pakken momenteel.

Dat zegt hij op de site KNWUcompetities.nl. Van Dam meent dat zijn team is beloond voor het investeren in dit Italiaanse wedstrijdprogramma én voor het denken in mogelijkheden. “Ook in het zakenleven bedenk ik me, ook als iets tegen zit, wat je er zelf aan kunt doen om het te laten slagen. We hebben natuurlijk het geluk gehad dat we al een aantal jaren geïnvesteerd hebben in een Italiaans wedstrijdprogramma, in contacten, maar ook financieel. En dat er daar nu gekoerst kan worden, ook door ons als clubteam. Ik snap wel dat niet iedere club dit voor elkaar bokst, maar verbaas me er soms wel over dat er continentale teams zijn die nog niet gekoerst hebben. Er zijn wel mogelijkheden namelijk."

Lees hier hoe zijn team, Allinq-Krush-IJsselstreek en het Dutch Food Valley Cycling Team deze periode zonder Nederlandse koersen beleven.

Foto: WPGAEerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl