Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Teunissen gespannen voor rentree

Zaterdag 08 mei 2021

Elite men - Mike Teunissen speldt voor het eerst sinds lange tijd weer een rugnummer op. Hij doet dat in de Ronde van Hongarije.

“Ik ben best zenuwachtig voor mijn rentree”, geeft Teunissen toe. “Het is eigenlijk heel lang geleden dat ik een koers heb gereden. En het is helemaal lang geleden dat ik een wedstrijd heb gereden waarop ik me goed hebben kunnen voorbereiden, want afgelopen najaar was mijn voorbereiding verre van top. Ik ben benieuwd hoe het zal gaan. Afgelopen week ben ik nog bij de fysio geweest voor wat testjes en dat zag er allemaal goed uit. Ik heb eigenlijk nergens meer last van. De trainingen van de afgelopen periode gingen aardig en de Ronde van Hongarije zal mijn eerste test worden.”

De geletruidrager uit de Tour de France van 2019 geeft aan dat hij het type renner is dat wedstrijden nodig heeft om beter te worden. “Mijn basis is goed, maar met wat koersen in de benen kan ik mijn vorm net wat meer finetunen. Deze wedstrijd is een mooie opstap naar de rest van het seizoen, met als hoogtepunt de Tour de France.”

De Limburger is veruit de meest ervaren renner van Jumbo-Visma in dit team. Gijs Leemreize, Olav Kooij, Mick van Dijke, Rick Pluimers en Michel Hessmann vergezellen hem.

Foto: Sportfoto Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl