Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Argos-Shimano legt kopstukken langer vast

Woensdag 02 oktober 2013

Elite men - Argos-Shimano heeft de contracten met enkele kopstukken van het team verlengd. Zowel de sprinters Marcel Kittel en John Degenkolb als Limburger Tom Dumoulin blijven langer bij de ploeg. Kittel en Degenkolb blijven tot eind 2016 bij de formatie van Iwan Spekenbrink, Dumoulin een jaar korter.

Ook Simon Geschke zag zijn contract verlengd tot eind 2016. Manager Spekenbrink is blij met de langdurige contracten met enkele belangrijke coureurs. "We zijn bezig met de lange termijn en we vinden het belangrijk dat onze renners zich kunnen ontwikkelen als individu en als deel van het team. We hebben er alle vertrouwen in dat deze coureurs succesvol zullen blijven."

Veel mogelijkheden

Tom Dumoulin zag zijn arbeidsovereenkomst open gebroken, waardoor deze loopt tot eind 2015 in plaats van eind 2014. "De reden dat ik heb bijgetekend is dat ik veel mogelijkheden zie binnen dit team voor de toekomst. De ploeg geeft me de vrijheid en ondersteuning in wedstrijden waar ik voor het resultaat kan gaan en dat is belangrijk voor een jonge renner. Bovendien werk je hier samen met een leuke groep mensen en dat is belangrijk voor mij."

Vertrekkers

Yann Huguet, Francois Parisien en Patrick Gretsch verlaten de ploeg. Huguet - oud-winnaar van de Hel van het Mergelland - stopt met fietsen. Parisien verlaat de ploeg om persoonlijke redenen en Gretsch gaat naar AG2R-La Mondiale.

Foto: © SportfotoEerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl