Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Orange Babies: voor de cross en het goede doel

Donderdag 03 oktober 2013

Offroad - Vandaag werd in 's-Hertogenbosch het Orange Babies Cycling Team voorgesteld. Manager Frank Groenendaal steunt met zijn project zowel jonge crossers met ambitie als het goede doel: kinderen wiens ouders door de ziekte AIDS zijn overleden.

Maar Groenendaal is ook liefhebber van de cross. Zijn renners en rensters roemden vandaag de familiaire sfeer bij de ploeg, waarin zij hun sportieve prestaties kunnen leveren. In vier categorieen waren er ambities genoeg te horen. Maik van der Heijden de beste junior van de ploeg wil wereldbekers rijden bij de junioren, net zoals Lana Verberne en Reza Ravenstijn dat hopen te bereiken bij de vrouwen.

Elite

Bij de elite leggen Patrick van Leeuwen en Twan van den Brand de lat weer hoger in vergelijking met vorig jaar. Zij willen respectievelijk uitslagen in de top 15 en de top 10 bij elkaar fietsen tussen de internationale top. Groenendaal hoorde het tevreden aan: "We willen deze renners de kans bieden hun sportieve dromen waar te maken, maar ze moeten het zelf doen. Het enige wat ik verwacht is inzet en dat lijkt bij deze groep wel snor te zitten."

Orange Babies 2013-2014: Twan van den Brand (elite), Patrick van Leeuwen (elite), Stijn Huys (elite), Reza Hormes-Ravenstijn (elite-vrouwen), Lana Verberne (elite-vrouwen), Bjorn van der Heijden (beloften), Koen Weijers (beloften) en Maik van der Heijden (junioren) 

Foto: © SportfotoEerder...

Offroad Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl