Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Kristoff en Nizzolo naar Volta Limburg Classic

Maandag 28 juni 2021

Elite men - Zondag 18 juli wordt de 47e Volta Limburg Classic verreden.Onder andere Giacomo Nizzolo en Alexander Kristoff maken hun opwachting.

Nizzolo staat bekend om zijn vele tweede plekken in etappes van de Giro d’Italia, maar wist dit jaar eindelijk een etappe te winnen. Ook Alexander Kristoff, winnaar van onder andere Ronde van Vlaanderen, Milaan-San Remo, Gent-Wevelgem en meerdere etappes in de Tour de France verschijnt aan de start in de Diepstraat. Als ploeggenoten van Kristoff worden Fernando Gaviria, meervoudig etappewinnaar in Giro d’Italia en Tour de France, en Maximiliano Richeze, tweevoudig etappewinnaar in Giro d’Italia, aan de start verwacht. 

Bora-Hansgrohe komt onder andere met Cesare Benedetti en Maciej Bodnar ook met een ijzersterke ploeg naar de Volta Limburg Classic. Bij Team Jumbo Visma staan Nederlands Kampioen Timo Roosen en Pascal Eenkhoorn op de voorlopige startlijst.

“We kijken uit naar zondag 18 juli. Noodgedwongen moesten we de Volta Limburg Classic opnieuw verplaatsen, maar we lijken qua datum een zeer goede keuze gemaakt te hebben. Hoewel er nog steeds maatregelen van kracht zijn, zijn we in eerste instantie verheugd dat de Volta Limburg Classic dit jaar verreden gaat worden. Als je deze klinkende namen op je startlijst ziet verschijnen, kun je alleen maar trots zijn. Het belooft eindelijk weer een mooi wielerweekend te worden op zaterdag 17 en zondag 18 juli, want zaterdag wordt ook nog de toertocht van de Volta Limburg Classic verreden,” aldus organisator Roy Packbier.

Foto: Sportfoto - Bart Hazen

 

 

 

 

 Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl