Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Jumbo-Visma blijft op Cervélo rijden

Donderdag 01 juli 2021

Elite men - Cervélo en Team Jumbo-Visma hebben een nieuwe overeenkomst getekend. De fietsenleverancier en de wieler- en schaatsploeg verlengen de samenwerking voor onbepaalde tijd.

Co-sponsor Cervélo sluit zich hierbij aan bij hoofdsponsoren Jumbo en Visma en stelt het team in staat de toekomststrategie op de langere termijn uit te bouwen. De partijen werken pas sinds de start van dit seizoen samen, maar besloten door de succesvolle beginperiode het contract open te breken. Met deze contractverlenging zijn het World Tour-team, de vrouwenploeg, het opleidingsteam en de schaatsers ook de komende jaren verzekerd van deze fietsen. 

Richard Plugge, algemeen directeur van Team Jumbo-Visma: "Cervélo toont al direct een enorme betrokkenheid bij het team. Onze renners en technische staf zijn zeer tevreden. Er is een goede samenwerking en we hebben allebei dezelfde mindset dat we elke dag beter willen worden. We hebben een grote stap voorwaarts gemaakt doordat we nu de keuze hebben uit verschillende frametypes. We kunnen zeggen dat we voor elke wedstrijd de juiste fiets hebben. Bovendien is elk frame van de hoogste kwaliteit. Cervélo begrijpt ook precies wat professioneel wielrennen inhoudt en wij zullen er samen in de toekomst voor zorgen dat zij op technologisch gebied marktleider blijven."

Richard Keeskamp, Sports Marketing Director van Cervélo: "Vanaf de start van onze samenwerking overtreft Team Jumbo-Visma onze verwachtingen op elk gebied. We hebben er het grootste vertrouwen in dat het team deze standaard kan vasthouden en zelfs kan verbeteren. We zitten op een lijn qua mentaliteit, want we zijn beide nooit tevreden en altijd op zoek naar verdere innovaties. Ook in de toekomst zal de feedback van het team uiterst waardevol zijn voor de ontwikkeling van onze fietsen."

Foto: Sportfoto - Oscar de WaeleEerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl