Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

'Flecha van immense waarde voor Vacansoleil-DCM'

Dinsdag 08 oktober 2013

Elite men - Na de Tour of Beijing valt het doek voor de wielerloopbaan van Juan Antonio Flecha. De Spanjaard vindt het na veertien jaar goed geweest en stopt dus tegelijktijdig met zijn huidige werkgever Vacansoleil-DCM. Volgens manager Daan Luijkx van deze ploeg was de renner van immense waarde voor de ploeg.

"We vroegen Juan Antonio bij ons team vanwege zijn ervaring en omdat hij een seizoen lang op een constant hoog niveau koerst. Vanaf de eerste bijeenkomst in november was hij van immense waarde. Hij deelde zijn ervaringen, toonde leiderschap en was een voorbeeldprof. Zijn manier van koersen en ingesteldheid was een perfecte match met ons team.”

Tevreden

Flecha zelf is tevreden over zijn laatste seizoen: “Ik heb kunnen koersen zoals ik wou in de wedstrijden die me liggen. Ondanks dat ik geen grote overwinning boekte was ik zeer constant en ik denk dat dit dan ook een van mijn beste seizoenen was. Nu de fiets aan de haak hangen geeft me de kans met goede herinneringen aan mijn laatste jaar terug te kijken op mijn carrière.”

Foto: © Sportfoto/George Deswijzen  



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl