Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Van der Hoorn heeft voorlopig zekerheid

Donderdag 02 september 2021

Elite men - Taco van der Hoorn blijft drie jaar langer bij Intermarche Wanty Gobert. Ook Boy van Poppel verlengde, al was dat voor een enkel seizoen.

Taco van der Hoorn is blij met de zekerheid. Hij vond laat onderdak bij het team nadat hij al getekend had bij BEAT, maar won een rit in de Giro en de Benelux Tour. ”Ik ben zo gelukkig dat ik dit nieuws van de daken wil schreeuwen. Het is zo fijn om na alle onzekerheid van vorig jaar de komende seizoenen in alle sereniteit te kunnen werken. Deze contractverlenging was van mijn kant uit heel logisch. Ik heb het enorm naar mijn zin in de ploeg vanwege de uitstekende sfeer, het programma dat voor mij opgesteld wordt en de rol die ik binnen het team heb. Voor mijn ploegmaten werken is deel van mijn DNA en daarnaast krijg ik regelmatig de kans om in de aanval te gaan of mijn eigen kaart te trekken. Na een korte tijd voel ik me hier helemaal thuis, ik zou Intermarché-Wanty-Gobert voor geen enkel ander team willen inruilen.”

Boy van Poppel blijft dus in tegenstelling tot broer Danny ook. ”Ik ben zeer blij dat ik ook voor volgend seizoen op het vertrouwen van de ploeg kan rekenen. Het team prikkelt me op verschillende vlakken, heeft me geholpen om op mijn 33e mijn beste niveau ooit te behalen en bovenal, het voelde net aan als thuiskomen toen ik in januari vorig jaar de overstap naar Intermarché-Wanty-Gobert maakte. Het werkt enorm motiverend om in een groeiend team de rol van ploegkapitein toegewezen te krijgen. Het beste uit jonge sprinters halen door mijn kennis en ervaring met hen te delen is een dankbare missie. Ik kan ook niet wachten op de uitdaging om een rol aan de zijde van Alexander Kristoff te vervullen.” 

Foto sportfoto

 


Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl