Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Stamsnijder langer bij Argos-Shimano

Donderdag 10 oktober 2013

Elite men - Tom Stamsnijder heeft zijn contract bij Argos-Shimano verlengd. De Twentse coureur rijdt ook de komende twee seizoenen bij de formatie. Thierry Hupond en Cheng Ji tekenden ondertussen voor één seizoen bij.

Volgens de ploeg hebben de drie renners een belangrijk aandeel gehad in de successen van de ploeg in wedstrijden als de Giro en de Vuelta. "Tom is een sterke coureur, die wat pech gehad heeft dit jaar met de breuk van zijn schouder. Hij is gretig terug gekomen en we zijn ervan overtuigd dat hij een belangrijke rol zal spelen voor de ploeg" zegt ploegleider Rudie Kemna over Stamsnijders contractverlenging. 

Blij met vertrouwen

Op zijn website zegt Stamsnijder zelf: "Ik ben blij met het vertrouwen dat het team in mij heeft, tenslotte was ik op een belangrijk moment van het seizoen out of the running door een val. Gelukkig ben ik daar supersterk uit gekomen. Het is geweldig dat ik nog twee jaar deel mag maken van deze hechte ploeg mensen." De renner heeft ook vertrouwen in de toekomst. "Dit jaar hebben we al 26 keer een wedstrijd of etappe kunnen winnen en het duidelijk dat men rekening moet houden met ons."


Foto: © Sportfoto



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl